مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سر چهار راه

با سلام من قبل اینکه برسم به چهارراه چراغ سبز شد به همین دلیل ایست نکردم با سرعت40-50 تا رد شدم به وسط چهار راه که رسیدم یک ماشین عمود به من زد و گلگیر سمت راننده من خورد به گوشه سمت شاگردش
حالا اون بنده خدا میگه من وقتی رد شدم چراغ سبز بوده و وسط چهاراه گیر کردم تا باز شد حرکت کردم با تو برخورد کردم الان مقصر کیه چون افسر هم گفت باید دوربین چک کنم

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اولا نیاز به بررسی دوربین هست ثانیا به نظر سرعت مطمعنه رو رعایت نکردین ثالثا به احتمال زیاد هردوتونو مقصر خواهد زد رابعا امکان اعتراض به نظریه افسرکاردان فنی رو دارین