مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک. یاتوقیف پلاک

چندسال قبل یک خودرو لندکروز ب یکی از دوستان فروختم و کلیه اوراق خودرو راب ایشان تحویل دادم و التزام دادند که ب زودی براتعویض پلاک اقدام میکنم و بنده راهم درجریان جهت حضور در مرکز فک پلاک قرار خواهند داد اما ب دلایل شغلی از شهرستان ب استانی دیگر منتقل شدند و دسترسی ب ایشان ندارم... میخواستم بدونم با این که هیچ مدرکی دردست ندارم چگونه میتوانم پلاک را متوقف کنم.... الان چندین سال گذشته و یک نفر مطلع اطلاع بهم داده که خودرو را اوراق کرده اند چون موتورش خراب شده بوده..

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با ارائه مبایعه‌نامه به راهنمایی و رانندگی درخواست نمایید که پلاک در لیست سیاه قرار بگیرد

و یا شما باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دادخواست الزام به فک پلاک را مطرح نمایید