مشاوره حقوقی رایگان - گروکشی

سلام. من یک کیس کامپیوتر بردم مغازه ای که 8 ساله پیش یک کامپیوتر قسطی خریدم و به جای کله مبلغ کامپیوتر طلا و کارت ملی گذاشته بودم.
و نتونستم قسطو پرداخت کنم.
بنده خدا یک بار اومده بود دره خونمون مادرم بهش گفته بود شما طلارو بفروش جای طلبت دیگه رفت و نیومد.
تا حالا من که فکر میکردم طلبی جاش نداریم کیسو بردم واسه تعمیر.
فرداش که رفتم پس بگیرمش.
گفت شما از 8 ساله پیش بدهکاری کیسو نمیدم تا پول بیاری.
من بهش گفتم ما طلا داشتیم اینجا.
میگفت مدرک بیار متاسفانه کاغذه مدرک بعده 8 سال گم شده بود.
ولی 4 نفر شاهد دارم که طلا دادیم.
دیگه هرچی گفتم نداد کیسو زنگ زدم پلیس اومد گفت برو دادگاه. ساعت 2 ظهر بود
بعد اومدیم خونه ساعت 4 رفتم دره مغازش چون توی سیستمم عکسای خانوادگی داشتم هر مبلغی گفت بهش دادم. الان برم دادگاه چی میشه

پاسخ ها :

یک وکیل

قابل پیش بینی نیست