مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور مزایده ای

درود طرفی هست داخل بازار دست دوم فروشی ها که تعداد زیادی موتور داره و میگه مزایده هستش و میگه یدونه قولنامه بهت میدم که موتور رو از من خریدی تا کاغذ های مزایده رو بگیرم از پارکینگ بنظر شما مشکل قانونی برای بنده پیش نمیاد برای استفاده در تهران و میتونم بعدا که کاغذ موتور رو بهم داد برم برای پلاک زدن و سند زدن

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اوراق مزايده را حتما ببينيد و به مرجع مزايده مراجعه و آگهي حراج و مشخصات موتور ها را دقيقا چك نماييد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هیچ تضمینی برای صحت حرفش وجود ندارد مگر انکه برگه مزایده قوه قضاییه داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود
به صرف آنچه در سوال آمده است توصیه به معامله نمیشود
حداقل متنی تخصصی تنظیم گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برگه مزایده را به شما ارایه دهد و اگر مزایده از طریق مراجع قضایی باشد مشکلی ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

قبل از خرید موتور مزایده ای، باید موارد زیر را در نظر بگیرید:

1. اطمینان از اعتبار فروشنده: قبل از خرید موتور مزایده ای، باید اطمینان حاصل کنید که فروشنده مورد اعتماد است و موتوری که ارائه می‌دهد، در شرایط خوبی قرار دارد.

2. بررسی وضعیت موتور: قبل از خرید موتور، باید بررسی کنید که موتور در شرایط خوبی قرار دارد و به هیچ وجه تغییراتی نداشته است.

3. پیگیری مدارک: باید مدارک مربوط به موتور را به دقت بررسی کنید و مطمئن شوید که همه مدارک لازم برای ثبت موتور در نام خودتان را دریافت کرده‌اید.

در مورد قولنامه‌ای که فروشنده به شما می‌دهد که موتور را از او خریده‌اید، باید از اعتبار آن اطمینان حاصل کنید. همچنین، باید مدارک مربوط به موتور را به دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید که موتور شما قابل ثبت در نام خودتان است.

لازم به ذکر است که قبل از خرید موتور مزایده ای، بهتر است با یک مشاور حقوقی مشورت کنید تا بهترین راهکار برای خرید این نوع موتورها را پیدا کنید.