مشاوره حقوقی رایگان - نفقه و مهریه

با سلام و خسته نباشید من چنتا سوال داشتم یکی اینکه من 15ماهه عقدم براساس دخالتای خانواده ی همسرم مهریمو گذاشتم اجرا مهریمم 124سکه است فعلا درخواست طلاق ندادم همسرم مغازه داره حدودن ماهی 6میلیون درامد داره میخاستم بدونم حداقل پیش قسط مهریم چند سکه باید بده با این حقوق قسط بندی مهریم چقد میشه و این پونزده ماه که عقدش بودم اصلا بهم خرجی نمیداد باید نفقه این پونزده ماه رو یه جایه پرداخت کنه یه سوال دیگه پدر و پدر بزرگ همسرم فوت شدن میخاستم بدونم سهمی ارث همسرم به من میرسه خیلی ممنون و سپاسگزار ازتون

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زوج مالی دارد میتوانید آن را توقیف کنید . اگر نوبت به قسط بندی رسید همه چیز بستگی به دفاعیات شما و تشخیص قاضی دارد.