مشاوره حقوقی رایگان - مخفی کردن عیوب خودرو معیوب موقع فروش

سلام بنده بنده از یه شخصی (البته نمیشه گفت انسان) یه خودرو خریداری کردم و ایشان موقع فروش از رو زرنگی که داشت تو قولنامه نوشت رنگ شدگی به رویت خریدار رسید و مبلغ 6 میلیون برای کار های ماشین تخفیف داده شد. مبلغ ماشین 360 میلیون تومان بود که بنده کل مبلغ رو برای ایشان کارت کشیدم ( موضوع برای فروردین 1401 میباشد)
و اون 6 میلیون رو برای تعمیر کولر و عوض کردن روغن گیربکس تخفیف داده بود و ماشین مطابق آگهی که کرده بود به اسم یک گلگیر رنگ خریداری کردم و بعد از یک هفته ممتوجه روغن سوزی شدم دادخواست تامین دلیل دادم کارشناس گفت عیب موتور برای قبل از معامله بوده ،و بعد متوجه شدم درب صندوق هم بی رنگ صاف شده و شیشه عقب ماشین هم بر اثر تصادف شکسته شده بوده و سر شاسی هم جزیی آثار تصادف بوده ، دادخواست مطالبه ارش دادم دادگاه رد کرد گفت فروشنده بابت عیوب خودرو بهت تخفیف داده بوده ، نا گفته نماند ماشین رو تو نمایندگی تعمیر کردم و 60 میلیون تومان شد هزینه ، حالا چیکار باید بکنم ، دوباره شکایت کنم و چطوری ثابت کنم که 6 میلیون که تخفیف داده بوده موتور ماشین تعمیر نمیشه کرد که و باهاش و همچنین نمیشه استناد به این ک
رد که فروشنده گفته رنگ شدگی به رویت خریدار رسید ، و همون یک گلگیر بوده، اگر بعد بخواد معلوم بشه مثلا ماشی کمپلت رنگه ، که نمیشه گفت فروشنده گفته به اطلاع خریدار رسید ،، این از زنگ بازی فروشنده بوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به مطالعه دادنامه میباشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید تا مدارک لازم شما و علی الخصوص دادنامه مذبور مورد برسی قرار بگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه قابلیت فسخ داره یا نه میره داخل ماهیت حقوقی باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ علی الاصول برخلاف اصل است و نیازمند اثبات است و البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
مجدادا دادخواست بدید البته اگر رای قبلی حکم به بی حقی نداده باشد که در اینصورت مشمول اعتبار امر مختومه بوده و نمیتوانی شکایت کنی و توضیح و ثابت کنید که 6 میلیون واسه ریزه خرج های کوچک مثلا فلان و فلان بوده و ماشین از سایر جهات به عنوان سالم فروخته شده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید همین دلیل کنید تا کارشناسی رنگ و فنی صورت بگیرد سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا اظهارنامه بدهید و تامین دلیل کنید تا کارشناسی رنگ و فنی صورت بگیرد سپس دادخواست مرتبط را ارائه دهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
بایست اقدام به فسخ از جهت تدلیس می‌کردید
چندین راه من جمله فسخ به دلیل غبن فاحش وجود دارد که احتمال موفقیت در آن کم هست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مورد مداقه قرار بگیرد تا به این موجب پاسخ مناسب حقوقی دریافت کنید و مساله حقوقی مرتفع شود.