مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب بانکی

با عرض سلام بنده از فکر کنم 8 ماهی میشه متوجه شدم حساب بانکیم مسدود شد مقداری پول پانصد نود هزار توش بود بلوک شد رفتم بانک گفتن پلیس فتا ضبط کرده من هیج جرمی ندارم دلیل اینکه مسدود میشه حساب چیه ممنون از کمکتون.. اینکه من حالا میگن بری دنبالش میندازنت زندان راستشو بخواین من از بچگی از پلیس میترسم بمن کمک کنید پول مردم بود دستم بلوک شد بهم پسش میدن

پاسخ ها :

یک وکیل

باید شخصا یا توسط وکیل دادگستری از طریق پلیس فتا نزد مرجع قضایی صادر کننده دستور رفته تا مشکل حل شود .

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از مرجعی که توقیف کرده بایست علت را جویا شد