مشاوره حقوقی رایگان - ثبت فوت پدر بزرگ و مادر بزرگ

پدر بزرگ و مادر بزرگ طرف مادریم حدود 50 الی 60 پیش در کشور عراق فوت کردند . و گواهی فوت انها را ندارم . چگونه میتوانم این مسیله را در ایران ثبت نماییم و گواهی فوت برایشان بگیرم .

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بعید به نظر برسد بررایتان نتیجه ای داشته باشد .بهرحال ادله اثبات یک ادعا در قانون اعم از شهادت شهود اقرار یا اسناد یا قراین وامارات است

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید چنانچه انجام نگرفت علیه ثبت احوال اقدام به دادخواست اثبات وفات و الزام به ثبت واقعه فوت نمایید و ادله و شهود خود را معرفی نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق اداره ثبت احوال و وزارت
امور خارجه پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید ولی نتیجه قابل پیشبینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به سفارت عراق در ایران مراجعه کنید تا از طریق کنسولگری اقدام به اخذ گواهی فوت آن ها کنید تا بتوانید بر اساس آن ، وراث متوفی معلوم شود و از مزایای آن استفاده کنید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به سفارت خانه در عراق و اداره ثبت احوال مراجعه کنید