مشاوره حقوقی رایگان - توقیف

سلام بنده چند روز پیش یک تصادفی کردم دوری که من از کوچه داشتم می اومدم تو خیابان اصلی یک ماشین بغل تو خیابان ایستاده بود خراب بود میخواست هل بده بنده رو ندید چرخ جلوش خورد به سپر ولی چون سرعتی نداشتم خسارتی ندید نگاه کردیم دیدیم هیچی نیست رفتیم ولی اون رفت دوباره دور زد اومد که ماشینم فرمونش صدا میده خلاصه صحنه هم بهم خورده بود بعد من کارت ماشین رو بهش دادم گفتم صبح بیا باهم بریم نشون بدیم اگه از ضربه دیشب هس من درست کنم ولی اون صبح خودش رفته نشون دیده به من زنگ زده که پلوس و سیبک و بچه سیبک و جعبه فرمون خرابه لوازمشو بگیر بیار بهم بده منم گفتم بیار اینجا نشون بدیم با هم قبول نکرد الان رفته توقیف پلاک کرده ایا این شخص میتونه همچین کاری بکنه در ضمن هر لحظه زنگ میزنه تهدید میکنه

پاسخ ها :

یک وکیل

توقیف خودرو با دستور قضایی ممکن است لذا باید مرجع قضایی بروید