مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای افسر راهنمایی رانندگی

باعرض سلام و خسته نباشید
من4روز قبل تصادف کردم من در راه خودم مستقیم رانندگی میکردم ماشین مقابل از فرعی بدونه اینکه دیدی داشته باشیم بدون ایست پیچید جلوی من تصادف کردیم من خط ترمز داشتم و افسر اومد بخاطره ده تا سرعت زیادمن پنجاه پنجاه گفت ورفت حالا طرف مقابل نصف خرجش را از من میخواهد بنظرم افسر باید بخاطره سرعت من که 30نبود و گفت 40بود سرعتم جریمه میکرد من را ولی پنجاه پنجاه گفت حالا هرکی باید خرج خود را دهد ولی طرف مقصر میگه نصف نصف باید خرج دهیم من را راهنمایی کنید چطور اعتراض کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

نظر افسر کارشناس قابل اعتراض ظرف یک هفته است ، لیکن مستلزم طرح دعوی در شورای حل اختلاف