مشاوره حقوقی رایگان - ذات تقسیم نامه سهم الارث چیست ؟

با سلام خدمت وکلای محترم . من در واقع دو سوال داشتم
اول اینکه آیا تقسیم نامه ایی که حداقل توسط یکی از شرکا امضا نشده است آیا اصلا در چهار چوب تعریف تقسیم نامه هست یا خیر ؟
دوم اینکه این موضوعی که می خواهم عرض کنم ، آیا اصلا تقسیم نامه محسوب میشود یا خیر ؟
"هر یک از شرکا" نوشته ایی عادی در دست دارند که "فقط سهم الارث خودشان" از زمین مشاع مشخص شده و امضا سایر شرکا برآن است . و هیچ نوشته ایی که تمام شرکا امضا کرده باشند و سهم الارث همه آنها در آن کاغذ آمده باشد وجود ندارد. هرکدام نوشته ایی مبنی بر رضایت سایر شرکا از سهم الارث خودشان در دست دارند. آیا این نوشته ها تک تک هر کدام یک تقسیم نامه عادی محسوب میشوند؟
خیلی ممنون از وقتی که می گذارید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.