مشاوره حقوقی رایگان - اعسار نفقه

سلام وکلای محترم بنده واسه نفقه 20 میلیون محکوم شدم دادخواست اعسار زدم هیچ اموالی ندارم بیکارم هستم بعد قاضی شورا تو دادخواست اعسار رای داده بود ک 5 میلیون پیش پرداخت بعد آن هر چهار ماهی 5 میلیون ب رای اعتراض زدم پیش پرداخت ندارم و ماهانه برج 200 می تونم بدم حالا 5 ماه هست جواب اعتراض نیامده پرونده رو فرستاده اجرای احکام بعد اون بعد 5 ماهی ک جواب اعتراض نیامده قاضی حساب کرده گفته میشه 10400000میلیون ک میشه حکم جلب داده حالا چوری اعتراض نیامده حکم جلب داده باید چیکار کنم راهنمایی کنید باتشکر ازشما وکلای محترم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اشتباه می نمایید
ممکن است حکم قطعی صادر شده باشد
زیرا قبل از صدور حکم قطعی ، امکان اجرای حکم وجود ندارد

و اگر حکم قطعی صادر شده باشد شما باید دادخواست تعدیل مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که جواب قطعی نیاد امکان ارسال پرونده به اجرای احکام وجود ندارد.