مشاوره حقوقی رایگان - دیه فک

سلام
مقدار دیه شکستگی فک تحتانی ک بی عیب خوب شده باشه با 3 بار عمل و پلاتین گزاری و 3 ماه طول درمان چقدر است؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باید درصد جراحات در نامه پزشکی قانونی مشخص شوند تا دیه محاسبه شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده تعیین میزان دیه با توجه به مدارک پزشکی با پزشکی قانونی است که در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی تعیین خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام قابل محاسبه است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع توسط پزشکی قانونی احراز خواهد شد و محاسبات آن در اجرای احکام کیفری واقع خواهد شد و در آنجا میزان دقیق دیه اعلام می‌شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نامه پزشکی قانونی در صد مشخص شوند تا دیه محاسبه شود