مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

سلام وقت بخیر
بنده سال 96 یک واحد آپارتمان خریدم و داخل قولنامه نوشته شده 4 متر پارکینگ به استناد سند. ما اون موقع نمیدونستیم داخل 4 متر نمیشه ماشین پارک کرد. وقتی که رفتیم برای انتقال سند متوجه شدیم داخل سند نوشته شده 12 متر پارکینگ. الان مالک میگه باید شما 8 متر اضافه رو پرداخت کنید. آیا به نظر شما این کار درسته که آدم رو گول بزنن بعدش مجددا پول بخوان؟
چطور میتونیم از حقمون دفاع کنیم؟ مگه 4 متر پارکینگ ماشین داخلش جا میشه؟ این چه نوع بازی‌ایه؟ لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید؟
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر شکایتی شد باید وکیل بگیرید. بهرحال سند ملاک عمل است