مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت ایثارگران

سلام.من درشرکت نفت وگاز پارس جنوبی عسلویه به مدت 13سال هست که راننده استیجاری حجمی هستم و پدرم 3ماه سابقه جبهه داوطلبانه دارد والان فلج شده.ومادرم فوت کرده وخودم از پدرم نگهداری میکنم ودایی بنده شهید شده است.ایا تبدیل وضعیت شامل من میشود.
باتشکر

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی حجمی ایثارگران تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر تبدیل وضعیت