مشاوره حقوقی رایگان - هزینه های سهم آپارتمان

سلام ، ما توی یه آپارتمان هشت واحده زندگی میکنیم که ساختمون تاییدیه آسانسور نداشت و بنده هزینه این تاییدیه رو با هماهنگی مدیر ساختمان و بقیه ساکنین پرداخت کردم ( هر هشت واحد هم توافق کردیم که این کار انجام بشه) ولی الان بعد از گذشت شش ماه دوتا از واحد ها با اخطارهای پیاپی هنوز پرداخت نکردن و الان از این دو واحد میخوام شکایت کنم ، بقیه ساکنین هم شاهد بودن ، سوالهایی که داشتم، اولین مرحله شکایت باید چی کار کنم؟ و اینکه از دو نفر میخوام شکایت کنم یه دادخواست برا دوتاشون کافیه ؟ و اینکه توی مرحله اظهارنامه نیازه امضا از شاهدها با خودم ببرم دفتر قضایی یا فعلا نیاز نیست تا زمان داد رسی؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می بایست با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضائی دادخواست مطالبه وجه بابت سهم سرویس آسانسور بدهید.
اسم 2 نفر را در ستون خوانده بنویسید.
برای ارسال اظهارنامه شهود لازم نیست.
اما برای دادن دادخواست یک استشهادیه بدهید چند نفر ازاهالی ساختمان امضا کنند.
فاکتور دستمزد تعمیر کار آسانسور را هم ضمیمه کنید عالی است.