مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید
من بتازگی حکم رابطه نامشروع زنم رو با فردی از دادگاه گرفتم که به 80 ضربه محکوم شده
اخیرا متوجه شدم با فرد دیگری هم در ارتباط هست
مدارک موجود از فرد مورد نظر چت در واتساپ و تماس‌های تلفنی و پیامکی با زنم میباشد من شماره همراه و عکس فرد موردنظر رو دارم و در تماس تلفنی باهاش کتمان نکرده
با توجه به این مدارک و حکم قبلی میشه مجدد ازش شکایت کنم آیا با این مدارک به نتیجه میرسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله مجدد می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی نیز می توانید بدهید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلان و احترام این موارد بنیان خانواده هدف قرار می‌دهد اگر توافق جدایی دارید طلاق بگیرید و زندگی را میدان جنگ نکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ همسر شما مشمول قوانین تعدد جرم شده است. بنابراین شما می‌توانید اقدام به شکایت کنید و با توجه به اینکه رابطه نامشروع از جمله جرایم تعزیری است، باعث شدیدتر شدن مجازات ایشان خواهد شد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است آری