مشاوره حقوقی رایگان - حق ارتفاق

با عرض سلام ادب و احترام خدمت وکلای گرانقدر
آیا حق ارتفاق به شخصی که از جای دیگر به زمین خود راه آب دارد شامل می شود و طبق ادعا وی خود حدودا 20 سال قبل از نهر ما آب می برده است و استشهاد نامه گرفته که من از این جوب حق آب دارد آیا حق ارتفاق به وی شامل می شود در صورتی که خود راه اب جداگانه به زمین خود داشته و از نهر ما حدود 20سال است که آب نمی برده ؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

سلام. اگر مدعی این حق بخواهد در دادگاه و محاکم حقوقی یا کیفری، مالکیت خود را بر این حق، ثابت کند، باید از سند مالکیت ملکی که دارای این حق است، از قرارداد یا عقد منعقد شده که به واسطه آن، این حق به مالک داده شده، شهادت شاهدان، اقرار طرف منکر این حق یا هر مدرک مثبت دیگری، استفاده کند.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درصورتی که ازابتدا مسیر آب ایشان بوده دارای حق ارتفاق هست