مشاوره حقوقی رایگان - موجر و مستأجر

سلام من ساکن در کرج شهرک بنفشه هستم همسرم بازنشسته هست و خودم خانه دار .صاحبخانه ما اجاره امسال رو دقیقا دوبرابر کرده در حالی آپارتمان 20سال ساخته .با توجه به قانون 20درصدی اضافه کردن اجاره در کرج میتوان شکایت کرد؟
ما 17سال است اینجا مستأجریم اگر اذیت کرد میتوان از قانون حق ریشه استفاده کرد؟

پاسخ ها :

حسام الدین قاموس مقدم

جناب آقای حسام الدین قاموس مقدم :

سلام. حق ریشه مربوط به زراعت است و ارتباطی به اجاره ملک مسکونی ندارد اما در خصوص افزایش اجاره بها بیش از 20 درصد در شهرستانها می توان به استناد مصوبه هفتمین جلسه شورای عالی مسکن مورخ 24 اردیبهشت 1402 طرح دعوی کرد.

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

در خصوص اجاره بها اگه توافقی بین تون نشده و یک طرفه اجاره بها از طرف مالک مشخص شده دادخواست تعدیل اجاره بها بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال اظهارنامه تمدید قرارداد با افزایش بیست درصد را به موجر اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قرارداد اجاره دارید ابتدا اظهارنامه برای موجر ارسال نمایید
و اجاره بها با افزایش 20 درصد به حساب ایشان واریز نمایید

خیر در مورد سکونت در آپارتمان
، چیزی به عنوان حق ریشه نداریم

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه تقاضای تمدید با میزان بیست درصد افزایش کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مشاوره حضوری هماهنگ کنید اگر ساکن کرج هستید از طریق همین سایت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر حق ریشه در مورد شما مفهومی نداردا با ارسال اظهارنامه تمدید قرارداد با افزایش بیست درصد را به موجر اعلام کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حق ریشه ارتباطی با اجاره خانه های مسکونی ندارد و مربوط به زراعت است اما در خصوص افزایش اجاره بها بیش از 20 درصد در شهرستانها با مستندا به مصوبه هفتمین جلسه شورای عالی مسکن مورخ 24 اردیبهشت 1402 طرح دعوی کنید تا برررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حق ریشه در اینجا مسافر پیدا نمی نماید مالک میتواند ملک خود را تخلیه کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حق ریشه منتفی است
اما می‌توان مقاومت کرد