مشاوره حقوقی رایگان - خروج وام گیرنده از کشور

سلام
من یه وام سی تومنی دارم از مهر ایران
و یه وام می خوام بگیرم‌( البته برای برادرم هست که دارد خانه درست می کند دو طبقه است که سوری به نام من می زند تا وام را بگیرم و واریز کنم به حسابش ) من بعد از چند ماه اگر پیشنهاد کاری ( در پروسه آن هستم) از اروپا بگیرم و در واقع ویزای جاب افر بگیرم می تونم از کشور خارج شوم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر زمان که بخواهید می توانید از کشور خارج شوید و کسی که وام اخذ می کند ممنوع الخروج نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ممکن است بابت وام ممنوع الخروجی داشته باشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.