مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید من در دوران عقد خانومم با من حرف نمیزنه الان شش ماه عقد کردیم دو ماه شو خوب با من رفتار کرد الان چهار ماه اصلا با من حرف نمیزنه رفته شکایت نفقه کرده اولا من اظهارنامه فرستادم بعد خانومم تمکین فرستاد خونه اجاره کن بیام سره زندگی خونه اجاره کردم الانم نمیاد سره زندگی نفقه بهش تعلق می گیره یا نه خودشم باکره نیست

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به محض وقوع عقد نفقه تعلق میگیرد مگر اینکه زن تمکین نکند. این عدم تمکین می بایست با رای دادگاه اثبات شود.
شمادادخواست تمکین بدهید.