مشاوره حقوقی رایگان - نداشتن انشعاب برق ملک خریداری شده

متاسفانه درسال 97ندانسته و ندیده یک واحد آپارتمان طبقه همکف خریداری نمودم که دریک ساختمان 4طبقه هستش وهرطبقه یک واحد که به علت اینکه پایان کار ندارد کنتور برق نداریم کل ساختمان چون در اصل باید واحد بنده پارکینگ ویک طبقه باشه ولی سازنده 4طبقه کرده اونو و ساختش مربوط به سال 93می باشد حال من باید چطوری اشتراک برق بگیرم آیا میتونم از سازنده شاکی شم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله الزام به اخذ سند تفکیکی وپایان کار و تنظیم سند را به طرفیت فروشنده بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره برق موضوع را پیگیری کنید