مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد شناسنامه

سلام وقت بخیر من پسری 27 ساله هستم شناسنامه مون چند ساله منع خدمات شده بود الان مشگل حل شده رفتیم ثبت احول میگن کارنامه تحصیلی بیارین من تو
خونه کارنامه دوران راهنمایی و سیکل رو چند سال پیش ک گرفتم و دارم ایا اینو قبول میکنن یانه ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ هر مدرکی که دال بر اثبات این موضوع است ، کفایت می کند و مکفی است . تا احراز شود که در چه سنی قرار دارید و تغییرات لازم ، صورت گیرد .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه باید بپرسید تا مطمان شوید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

هر مدرکی که دال بر اثبات این موضوع است ، کفایت می کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام خدمت شما مخاطب گرامی سوالتون مبهم است.