مشاوره حقوقی رایگان - کمکاری وکیل

من درفروردین سال 1400 یک پرونده ملکی را به وکیل سپردم و در همان ابتدای امربه موضوع رهن بودن ملک به نفع یکی از بانکها اشاره کردم و کپی سند ملک که مراتب رهن در ظهر سند قید شده بود را نیز به ایشان ارائه دادم، اما وکیل در دادخواست اسمی از بانک نیاوردن و بانک داخل پرونده نشد،بعد از چند ماه من باز این موضوع را بهشون یاد اوری کردم .
حالا بعد از دو سال دادگاه و دوندگی و دو بار تجدید نظر رفتن پرونده، چون خوانده امضای درخواست بانک را که یکی از مستندات ما بود جعلی اعلام کرده که البته جعلی نیست؛ قاضی گفتن برای استعلام صحت امضا باید بانک داخل پرونده باشه و رد استماع زدن، ایا وکیل کوتاهی کرده و ایا نمیشد صحت امضا را با کارشناسی تشخیص داد. که ما در لایحه درخواست کارشناسی داده بودیم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با همان وکیل رایزنی نمایید
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است و اشراف بر موضوع