مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد و حق طلاق

سلام همسرم حدود یکسال میباشد که منزل را ترک نموده و ناشزه میباشد .
ایشان خودروی بنده را توقیف نموده و همچنین ماهانه از حقوق بنده بابت مهریه از بنده کسر و به حسابش واریز میگردد .

حال اگر بنده با توجه به نشوز بودن ایشان ، ازدواج مجدد نمایم ایشان میتواند به راحتی طلاق بگیرد ؟ آیا این حق طلاق به ایشان داده میشود ؟
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ازدواج مجدد شما بر اساس حکم قطعی الزام به تمکین است و ربطی به حق طلاق ندارد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه تجویز ازدواج مجدد رو از دادگاه بگیرید شرط ضمن عقدی که بابت ازدواج مجدد شما امضا کرده اید فعال نمی‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مگر زوجه بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اصولا خیر
زیرا شما با اجازه دادگاه ، و اثبات ناشزه بودن زوجه ، ازدواج مجدد انجام داده اید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک سوال کوتاه نیست بلکه یک پرونده کامل است که باید بررسی شود و ابعاد آن را بررسی کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما با تجویز دادگاه باید ازدواج مجدد داشته باشید در اینصورت مشکلی پیش نمیآید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ ایشان نمی‌توانند طلاق بگیرند. یکی از مجوزهای ازدواج مجدد، حکم نشوز خانم است. در صورتی که خانم بر مبنای حکم دادگاه، ناشزه محسوب شود شما می‌توانید ازدواج مجدد کنید و همسر اول حق طلاق نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که ازدواج مجدد با حکم دادگاه محترم باشد خیر