مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره

سلام
اجاره نامه به نام زن من است. اما هر ماه من کرایه منزل را پرداخت می کنم. آیا من می توانم کرایه ماهانه را پرداخت نکنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
ولی شما باید یک خانه دیگر همراه با تمام وسایل تهیه نمایید و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است
به صرف آنچه در سوال آمده است مسولیتی قانونا متوجه شما نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید کرایه را پرداخت نکنید. در حقیقت این خانم شما هستند که طرف اجاره نامه قرار دارند و قانونا ایشان بایستی اجاره بها را تمام و کمال پرداخت کنند و تکلیف قانونی بر عهده شما نمی‌باشد.