مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

سلام چند باریه این سوال رو مطرح کردم اما جوابی ندادید!! من در سال 97 زمینی با متراژ 270 متر در یک منطقه روستایی با حدود اربعه مشخص خریداری کردم و جهت محصور کردن زمین 500 بلوک در نزدیکی زمین بار خالی کردم . اما به دلایل متعددی تا کنون موفق با دیوارکشی نشدم و فروشنده در مساحت زمین تغییر ایجاد کرده و داخل زمین بنده ستون فلزی زده و اکنون حاضر به تحویل مبیع نیست! بنده بعد از اطلاع از ماجرا صورت جلسه کلانتری کردم.
سوال اینجاست: آیامن میتوانم به استناد خالی کردن 500 بلوک در نزدیکی زمین که عکس‌هایش موجود است را به عنوان سبق تصرف بدانم و دعوای تصرف عدوانی مطرح کنم؟ یا باید دادخواست الزام به تحویل مبیع دهم؟ کدامیک؟؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام ساده ترین راه دادخواست الزام به تحویل مبیع است

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام کاربر گرامی مستند به مبایعه نامه ،شهادت شهود و سایر ادله دادخواست الزام به تحویل مبیع مطرح کنید .