مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح

سلام خسته نباشید
داشتم داخل خیابان با موتور میرفتم یه ماشین که 3 نفر داخلش بودن بهم گیر دادن مست بودن یکیشون پیاده شد و شروع کرد به بد بیراه و فحاشی
گفتم این چه وضعشه
گفت من مستم میزنمت و میکشمت
گفتم مگه الکیه که چاقو در اورد و به سمت من حمله ور شد یه ضربه سطحی به دستم زد و یه ضربه عمیق به سینم که یه میل دیگه میرسید به ریم و حتی میتونست منو بکشه تا خون زیادی از دست دادم ترسید و فرار کرد اما پلاک ماشین را برداشتم و پلیس اومد و صورت جلسه کرد و با امبولانس رفتم عمل شدم 2 واحد خون از دست دادم الان من باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید و چیکار کنم که بتونم اثبات کنم اون جا پر از ادم بود دیدن دوربینم سر چهار راه زیاده من باید چیکار کنم ولی مردم عادی بودن کسی نه میشناختم نه شماره گرفتم ولی سر چهار راه بود دوربینم زیاد بود الان انقدر درد دارم که فقط میخام از حقم دفاع کنم که این اقای محترم چرا مست منو این جور زخمی کرد ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر اطلاعاتی از شماره پلاک و آن شخص دارید می توانید تحت عنوان ضرب و جرح عمدی در حالت مستی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص شماست دوران شکایت نماید تا زمانی که حافظه دوربین ها وجود دارد می توانید با داشتن پلاک خودرو شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک، مستندات و اسناد مربوطه که منتج به احاطه کامل بر موضوع و اشراف کامل بر قضیه می‌شود مورد مطالعه و تحت بررسی قرار گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید با مراجعه به دفتر
خدمات قضایی ، شکوائیه ضرب و جرح و تهدید و توهین را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ضمن شکایت از دادسرا تقاضای انجام تحقیقات لازم کنید