مشاوره حقوقی رایگان - تصادف در رمپ خروجی پمپ بنزین

با سلام. من امروز در آزادراه کرج به سمت تهران دچار سانحه شدم و برای مأمورین عزیز ما ابهام بود که مقصر کیست.
اینجانب با دوچرخه در حال حرکت بودم که قبل از پمپ بنزین گرمدره از اتوبان خارج و وارد رمپ شدم. دقیقا با خطوط زد و میخک از آزادراه جدا شده بود. یک خودرو از پشت به من زد و دوچرخه و گوشی و پای اینجانب به شدت آسیب دید. سوال اینجاست که مقصر کیست ؟! ایا رمپ خروجی پمپ بنزین جزو آزادراه حساب میشه ؟!
الان هم خودرو هم دوچرخه تو پارکینگ هستن. و افسر گفت که مقصر من هستم.
ایا شکایت کنم یا رضایت دهم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

فقط حق اعتراض به نظریه افسر کارشناس دارید