مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از برند

سلام مدت یکسال تولیدی پوشاک دارم ولی تو این مدت برند تولیدی رو ثبت نکردم و برای جواز هم اقدام نکردم در حال حاضر فرد دیگری در صدد ثبت برند تولیدی من به نام خودش است ایا امکان اثبات ادعای دروغ بودن و سوء استفاده از اون شخص را دارم با سپاس

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله کافی باشد میتوانبد تحت عنوان سرقت و سو استفاده از برند و نام تجاری شکایت کنید