مشاوره حقوقی رایگان - عده زن

سلام زنی 15 ساله با شوهرش رابطه جنسی نداشته و در حال طلاق گرفتن هستش میتونه بلافاصله بعد از طلاق عقد کنه؟ اگر نمیتونه چند روز شمسی باید صبر کنه تا بتونه دوباره عقد کنه؟ لطفا تعداد روز رو بفرمایید. مثلا 45 روز یا بیشتر؟
با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
حتی اگریکبارهم دردوران ازدواجتان باایشان رابطه جنسی داشته باشید بعدازطلاق باید عده طلاق نگاه دارید
عده طلاق سه طهراست یعنی سه پاکی یعنی باید سه بارزن پاک شود بعداز مدت عده می توانید باکس دیگرازدواج کنید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه رابطه جنسی نداشته اید وطلاق غیر مدخوله باشد یعنی زوجه باکره باشد نیازی به نگه داشتن عده نخواهد بود ولی اگر باکره نباشند باید سه ماه و ده روز عده نگه دارند.