مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه از همسر

باسلام و خسته نباشید
من بمدت 2ماه و نیم به اصرار همسرم درحین مشاجره به خانه پدرم رفتم حتی خودم برگشتم ولی باز به اصرار من رو برگردوند خونه پدرم و حالا به دادگاه رفته و دعوتنامه ای مبنی بر عدم تمکین من ارائه کرده که به درب منزل پدرم آورده شد, من چطور میتونم ثابت کنم که خودش مرا بیرون کرده و درخواست نفقه کنم؟ با توجه به اینکه من باردار هستم البته من برای حضور در شورای حل اختلاف وکیلم را جای خودم میفرستم. ممنون از پاسخگویی تان.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

درصورتی که وکیل محترمتون در دادگاه حضور پیدا میکنن مطمئنا خودشون توانایی دفاعتون را دارند چون درغیر این صورت نباید به ایشون اعتماد میکردین و وکالت میدادین بهشون

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، وقتی وکیل دادگستری اختیار نموده اید ، دیگر طرح سؤال و اخذ مشاوره حقوقی از دیگر وکلای دادگستری ، بی مورد و دخالت در امور وکیل مورد استخدام است .

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،امیدوارم باحضوروکیل وتوصیه به صلح وسازش به زندگی مشترکتان برگردید.موفق باشید