مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

باسلام و خسته نباشید
برادر من سال 96 در ماه حرام تصادف کردند که متاسفانه راننده ماشین مقابل فوت شدند و خواهرشان از ناحیه پا دچار شکستگی شدند. بعد از گذشت چند ماه ابلاغیه آمد و برای توضیحات به دادگاه رفتند و بعد از آن تا الان که سال 98 شده هیچ خبری نشده است.
آیا نرخ دیه که سال 96 مبلغ 280 میلیون بوده و امسال 360 شده است را 80 میلیون اضاف شده را بیمه پرداخت میکند؟
آیا میشود اقدامی برای پرونده فوتی انجام دهیم تا دیه پرداخت و پرونده بسته شود؟
چطور بدانیم که واقعا طول درمان سه سال طول کشیده و هنوز ادامه دارد؟
باتشکر

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

سلام
دیه در زمان پرداخت بر اساس نرخ دیه همان سال محاسبه و پرداخت میشود و بیمه نمیتواند امتناع از پرداخت نرخ دیه به روز نماید.
چنانچه نیهز به وکیل داشتید من وکیل تخصصی در این رشته هستم و میتوانم به شما کمک کنم.