مشاوره حقوقی رایگان - حکم نشستن زن نامحرم در جلو ماشین

سلام. بنده در حدود 7 ماه پیش داخل شهر تصادفی داشتم که در داخل ماشین خودم با دو تا از خانم های همکار با هم بودیم که این اتفاق افتاد که یکی از خانم های که مجرد هستش اومد جلو ماشین نشست و این تصادف رخ داد پلیس اومد و صورتجلسه کرد حالا میخواستم ببینم چه حکمی داره اومده جلو ماشین نشسته. پرونده به دادگاه رفته به خاطر جرحی بوده

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

نگران نباشید جرم نیست

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
به نظر نمیرسد که جرمی واقع شده باشد

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

اگر قصد سوال حقوقی داشته باشید جواب از منظر جقوق جزا هر فعل یا ترک فعلی که در قانون برای آن مجازاتی تعیین شده جرم تلقی میشود و در مانحن فی هیچ مجازاتی در قانون برای آن تعین نشده و جرم تلقی نمیشود