مشاوره حقوقی رایگان - خرید موتور سرقتی

سلام.بنده از تعمیرگاهی یه موتور خریدم به اسم مزایده طرف بهم قولنامه هم نداد
بعد معامله موتور بردم زدم پارکینگ عمومی که وانت بیارم ببرم شهرستان اومدم دیدم موتور مامور موتور برده به اسم سرقتی حالا من چطوری میتونم ازش شکایت کنم ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام با مدارک خود مراجعه نمایید یک برگه قولنامه بگیرید و مراجعه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید جهت حقوقی شکایت کنید اینکه دقیقا خواسته چه باشد در تماس تلفنی مشخص می‌شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد دارید با مدارک موتور دادخواست فسخ معامله را دهید
و به علت تدلیس در معامله میتوانید شکاست کنید