مشاوره حقوقی رایگان - آیا تردد ماشین های سنگین در شب از ساعت 10 تا 5 بامداد و تخلیه نخاله مجازه ؟مخصوصا برای شهرداری باشد؟؟

با سلام .. متاسفانه یه زمین خالی پشت آپارتمان ما هستش (بعضیا میگن برای شهرداری هستش ) که حداقل یه مدرسه دخترانه و 4 الی 5 تا آپارتمان مسکونی اونجا هست ماشین های سنگین از ساعت 10 شب تا 4 الی 5 صب در حال تخلیه نخاله یا حمل ان هستند. بنده مستاجرم و نمیتوانم پنجرهارو عایق کنم . میگرن دارم تا صب از گرد و غبار و سر و صدا خوابم نمیبره و صب با سردرد و استفراغ میرم سرکار .
کجا شکایت کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به شهرداری مربوطه مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید
با کلانتری تماس بگیرید مراتب صورتجلسه شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خودروهای سنگین اگر در بازه زمانی قانونی رفت و آمد داشته باشند جرمی مرتکب نشده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً این موضوع را از طریق ارگان‌های مربوطه نظیر شهرداری، وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش پیگیری بفرمائید. حتی به فرض اگر آن زمین برای شهرداری باشد امکان چنین اقدامات غیرمجازی وجود ندارد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید مطمان شوید که این سر و صدا ها مسببش کیست سپس تحت عنوان اقدام علیه بهداشت عمومی و الودگی محیطی و صوتی شکاست کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید
و سپس شکایت نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

با پلیس 110تماس بگیرید پس از تنظیم صورتجلسه از طریق دفتر خدمات قضایی طرح شکایت نمایید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

در خصوص تردد و کار آنها مقررات شهرداری و راهور ملاک عمل است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق شهرداری پیگیری نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

در این مورد، بهتر است ابتدا با شهرداری مربوطه مراجعه کرده و شکایت خود را به آنها ارائه دهید. شهرداری ممکن است دارای ضوابط و مقرراتی باشد که تردد ماشین‌های سنگین و تخلیه نخاله را در شب‌ها محدود کند و از پیش‌بینی شما برای شهرداری استفاده کند تا بر این مسئله بررسی کند.

همچنین، می‌توانید با شورای شهر محل خود تماس بگیرید و شکایت خود را به آنها ارائه دهید. اگر مشکل شما به دلایل ایمنی، بهداشتی یا محیطی به وجود آمده است، می‌توانید با اتحادیه محیط زیست مربوطه تماس بگیرید و از آنها درخواست کمک بخواهید.

در هر صورت، برای این کار، بهتر است ابتدا با مسئولین مربوطه تماس بگیرید و سعی کنید مسئله را به طور دقیق و دوستانه مطرح کنید. در صورتی که نتیجه‌ای به دست نیاورید، می‌توانید نیاز اقدامات قانونی را برای خواست خود انجام دهید.