مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون تاریخ ماشین

با سلام بنده یه ماشین گرفتم مدل 99 ماشین چون روی سند قسط داشت مالک وکالت بدون تاریخ به من داد ؛الان ماشین هنوز 2 سال دیگه قسط داره ولی مالک رفته درخواست فک پلاک داده آیا میشه کاری کرد شکایت برداشته شود مالک هم هیچ جوره راضی نمیشه شکایت برداره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید پلاک فک شود
البته توافقات حاصله حائز اهمیت است

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام اقساط رو پرداخت کنید و تعویض پلاک کنید و در صورتی که پرداخت اقساط به عهده شما نبوده متعاقبا دادخواست مطالبا اقساط پرداخت شده رو بدید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و دادخواست الزام به فک رهن و الزام ب تنظیم سند رسمی بدهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قرارداد و توافق عمل شود شما می‌بایست بفرمایید که چه توافقی و چه قراردادی داشته‌اید قلعه مالک می‌تواند این اقدام را انجام دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گویا مالک به دلیل عدم اقدام شما مبنی بر تعویض پلاک اقدام به فک کرده است. علی‌ایحال شما بر مبنای وکالت نامه که البته به دلیل عدم قید زمان وکالت مورد خدشه است می‌توانید اقدام کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درهر صورت ایشان می‌توانند درخواست فک پلاک نمایند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن وکالتنامه برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چه متنی در قرار داد تنظیم شده و تاریخ تعویض پلاک را کی مشخص نمودید ؟
و پرداخت اقساط به عهده چه کسی می باشد؟

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید متن وکالتنامه برررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به بررسی دارد و پرداخت ا اقساط بر عهده چه کسی بوده است باید مطابق قرارداد عمل گردد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مالک حق دارد پلاک خود را بخواهد پول اقساط ماشین را پرداخت نمایید تعویض پلاک کنید اصلاً پرداخت اقساط برعهده چه کسی بوده است ؟اگربر عهده مالک بوده است می‌توانید علیه ایشان نسبت به پرداخت اقساط اقامه دعوا نمایید و مطالبه وجه کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه وکالت بدون تاریخ به شما داده شده است و شما هنوز هم مالکیت رسمی بر روی این خودرو را به دست نیاورده‌اید، بهتر است ابتدا با مالک قبلی و فروشنده خودرو صحبت کنید و درخواست کنید تا وضعیت مالکیت رسمی خودرو را بررسی کنند. همچنین، در صورتی که واقعاً از فروشنده و مالک قبلی وکالت بدون تاریخ دریافت کرده‌اید، باید به مقررات و شرایط آن وکالت توجه کنید و با توجه به آنها به اقدامات لازم بپردازید.

در مورد شکایت برای برداشتن فک پلاک، باید بدانید که این کار در صورتی که شما مالک رسمی خودرو نباشید، امکان‌پذیر نیست. اما در صورتی که می‌خواهید که مالک قبلی شما شکایت خود را بردارد، می‌توانید با او تماس بگیرید و درخواست کنید تا از لحاظ قانونی و مالی، شرایط برای برداشتن شکایت ایجاد شود.