مشاوره حقوقی رایگان - ملک بدون قولنامه

سلام من یک ملک خریدم ولی قولنامه ننوشتم که الان دو ملیارد نیم تومن ازش پرداخت کردم و مابقی 500ملیون مونده برا تصفیه وتخلیه ملک الان صاحب ملک قبول نمیکنه ملک تخلیه وتصفیه کنه برام سند دست خودم و یک مغازه من خودم اجاره دادم قولنامه جدید بنام خودم با مستاجر
شهود دارم
واریز پول دارم الان اقدام به شکایت کردم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شما با نوشتن قولنامه کار خود را بسیار سخت کرده اید پیشنهاد می شود در این خصوص وکیل داشته باشید چرا که می بایست ابتدا تکلیف بین مشخص شود و سپس سایر موارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
باید دادخواست اثبات معامله شفاهی بدهید.
توجه داشته باشید در حال حاضر معاملات ملک با قولنامه انجام می شود و دادگاه ادعای معامله شفاهی ملک را به راحتی نمی پذیرد.

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
شرایط معامله شما با عرف جامعه هماهنگی ندارد ، و نیاز به مشاوره و اخذ اطلاعات بیشتری می باشد مانند ایا شاهد در زمان تفاهمات شفاهی حضور داشته است ؛ تعهدات شما در پرداخت پول معامله چگونه بوده است و ....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سوال دارای ابهام است. مضافاً بر اینکه خواسته شما در سوال به شکل شفاف و دقیق بیان نگردیده است و صرفاً به شرح ماوقع اکتفا شده است. بنابراین نمی‌توان پاسخ حقوقی ارائه شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون حتی بصورت قولنامه هم نبوده اثبات این امر بر عهده شما است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شاهد و یا دست نوشته و یا هر چیز دیگری دارید که ثابت میکند این معامله انجام شده برای اثبات معامله خود ارائه دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی و اثبات مالکیت و الزام به تنظیم سند رسمی را اقامه نمایید

و در جلسه دادرسی باید با ارایه مستندات و دلایل ادعای خود را اثبات نمایید و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت اثبات وقوع معامله و الزام به تنظیم سند اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد بیع شفاهی والزام به تنظیم سند رسمی را مطرح نمایید در این خصوص باید وکیل بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کار بسیار اشتباهی کرده‌اید که بدون قولنامه کتبی چنین معامله انجام دادید ولی باز هم دیر نشده میتوانید اقامه دعوا کنید اما با این کار شانس موفقیت خود در دعوا را پایین آورده اید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به اینکه شما قولنامه‌ای برای خرید ملک تنظیم نکرده‌اید، به عنوان خریدار به هیچ وجه حق مالکیت و امتیازی بر روی این ملک ندارید. در نتیجه، شما نمی‌توانید از صاحب ملک خواستار تخلیه و تصفیه آن شوید مگر اینکه در دادگاه وقوع بیع را ثابت کنید
برای حل این موضوع، بهتر است که با صاحب ملک به صورت صریح و کتبی توافق کنید و یا در صورتی که توافقی برقرار نشد، به مراجع قانونی مربوطه مراجعه کنید و دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و مالکیت بدهید.

اگر شما پولی را بابت این ملک پرداخت کرده‌اید، به عنوان اطلاعاتی که در پرسش شما ذکر کردید، می‌توانید با ارائه مدارک و مستندات، از طریق مراجع قانونی مربوطه به آن استناد کنید.