مشاوره حقوقی رایگان - سبقت از سمت راست

سلام من دور میدان تقریبا مکث کردم که به سمت چپ بروم یه جورایی از میدان رد شده بودمو در لاین سوم بودم و ماشین راست بود
حتی هنوز فرمون کج نکرده بودم و موتور که از سمت راست در حال سبقت به سمت چپ بود تصادف کردم موتور به تایر جلوی ماشین برخورد کرد و کتفش شکست الان ماشین پارکینگه و صبح باید برم کلانتری من فکر میکنم که طرف از قصد قصد سبقت به چپ داشته و اینکه حق تقدم با من بود کی مقصر است

پاسخ ها :

معصومه عبداله نژاد

معصومه عبداله نژاد:

سلام ، نظریه کارشناس تصادف (افسری که کروکی کشیدن ) ملاک اثر خواهد بود .