مشاوره حقوقی رایگان - دریافت دیه

سلام خسته نباشید
یه راننده 7 ماه پیش با من تصادف کرد بعد از شکایت و پزشکی قانون در تاریخ 31/4/98 دادنامه برای من صادر شد که میزان دیه نوشته شده
اما الان بعد گذشت 3 ماه هیچ پیامی از دادگاه دریافت نکردم
چطور باید برای گرفتن دیه اقدام کنم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید به مرجع صدور رای یا اجرای احکام مراجعه و پیگیری نمایید

پرسشگر :

راننده ماشین باید 600 هزار تومان برای صندوق دولت پرداخت کنه
گفته پرداخت نمیکنم ایا میتونه پرداخت نکنه
اگه پرداخت نکنه من میتونم دیه رو بگیرم یا خیر

احياء  حسين زاده

جناب آقای احياء حسين زاده :

با سلام رای صادره به صورت بدوی بوده شما باید به شعبه مراجعه کنید و پرسیده شود ایا طرف شما اعتراض داشته یا خیر در صورت اعتراض باید صبر کنید تا رای قطعی صادر بشه و پس از ان درخواست اجرای حکم رو داشته باشید که از طریق شعبه به واحد اجرای حکم پرونده جهت ارجاع ارسال بشه و از طریق واحد اجرای احکام پیگیری وصول دیه رو داشته باشید