مشاوره حقوقی رایگان - مناطق جنگی

سلام وقت بخیر، پدر بنده سال 71 تا 72 بمدت 18 ماه در منطقه دغاغله اهواز خدمت سربازی داشته اند، آیا ایثارگری شامل ایشان میشود؟ آیا دغاغله اهواز در سال 72 جز مناطق جنگی حساب میشود؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

احتمالا منطقه دغاغله در سال 72 به عنوان منطقه جنگی شناخته نمی‌شود. با این حال، برای اطمینان از این موضوع، بهتر است با بنیاد ایثارگران و شهدا یا وزارت دفاع کشور تماس بگیرید و اطلاعات لازم را از آنها بگیرید.

در هر صورت، برای احراز ایثارگری پدر شما، می‌توانید به بنیاد ایثارگران و شهدا مراجعه کرده و مدارک و مستندات مربوط به خدمت پدرتان را تحویل دهید. پس از بررسی مدارک و اسناد، سازمان ایثارگران و شهدا به شما اطلاع خواهد داد که آیا پدر شما شامل ایثارگران است یا خیر.