مشاوره حقوقی رایگان - جریمه نقدی

با سلام
چند ماه پیش با یه آقای متاهل توی یه مکان عمومی قرار گذاشتم که یه شکایتی تحت عنوان رابطه نامشروع به جز زنا از من شد که پنجشنبه 98/07/25 رای قطعی شد و من محکوم به پرداخت مبلغ 500 هزار تومان جریمه نقدی (یا 50 ضربه شلاق) شدم، الان میخوام مبلغ رو پرداخت کنم اما با توجه به اینکه جویای کار هستم و اکثرا سوپیشینه میخوان، سوالم اینه که در سوپیشینه این محکومیت مشخص میشه یا خیر؟؟ اگه مشخصه تا چه مدت هست؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

همه چیز در پرونده هست اما محکومیت موثر نیست . بسته به شغل مشکل ممکنه بوجود بیاید. مسلما در مرحله گزینش مراکز مهم و حساس شما را رد میکنند