مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

باسلام اینجانب زوج 6قلم کالا بعنوان شیربها خریداری نمودم و در دوران عقد میباشیم با وجود مشکلات زوجه استرداد جهیزیه رو دادخواست دادن بعلاوه 6تیکه ای که من خریدم من فاکتور خرید 6قلم لوازم رو دارم و هیچ سیاهه ای رو امضا نکردم فقط توافق کردیم شب بله برون که 6تیکه رو داماد بخره و بزرگان امضا کردن حالا باتوجه به این که من سیاهه امضا نکردم و فاکتور خرید وسایل رو دارم 6قلم به زوج میرسد یا زوجه؟ البته در دادگاه بدوی رای به نفع من صادر شد که 6تیکه برای زوج میباشد.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه ازدواج نکرده اید تبعا جهیزیه ای آورده نشده است. بنابراین دادخواست زوجه رد میشود.
اگر ذیل سیاهه را امضا نکرده باشید و اموال مذکور را شما خریده باشید به نفع شما حکم صادر میشود