مشاوره حقوقی رایگان - من آپارتمانی با مبایعه نامه فروختم خریدار اولی حضور نداشت خریدار دوم مبایعه نامه را امضا نمود دومی نه

من آپارتمانی با مبایعه نامه فروختم خریدار اولی حضور نداشت خریدار دوم مبایعه نامه را امضا نمود دومی نه حالا مبایعه نامه بدون امضای خریدار اول دست بنده است خریدار دوم به نام نفر اول از بنده وکالت بلاعزل گرفته در واقعیت کلاهبرداری کردن ابطال وکالت نامه وجود دارد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید با مدارک حضوری نزد وکیل مراجعه کنید