مشاوره حقوقی رایگان - پاک شدن مهر طلاق در شناسنامه

سلام وقتتون بخیر راستش من قبلاً نزدیکی داشتم اما عقد نکردیم خانواده ها مخالفت کردن با کس دیگری عقد کردم که با ان نزدیکی نداشتم و الان هم نمی‌تونم باهاش زندگی کنم ایا اسمش از شناسنامم پاک میشه بدون اینکه به پزشک قانونی برم آخه پزشک قانونی میفهمه من قبلاً رابطه داشتم با کس دیگه ای برام خوشایند نیست

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر دخترباکره باشد بعداز جدایی وطلاق میتوانداسم شوهر اول راازشناسنامه پاک کند واگرباکره نباشد درصورت ازدواج بعدی اسم شوهراول پاک میشود