مشاوره حقوقی رایگان - همراهی

من چند روز پیش با ماشینم که توی یه کوچه سرازیری پارک کرده بودم جلو ماشینم یه پله بود و راه در روم فقط دنده عقب بود اومدم عقب وقتی دندرو دادم عقب دندم خوب جاه نرفت و ماشینم به مادرم خورد و رفت روی پای دختر داییم (مهمون اونا بودیم) حالا تو اون لحظه به علت ترس از این که میزان صدمه به اونا شدید باشه و با وجود اهو ناله زیاد درد زیادشون تنها چیزی که به مخم زد این بود که برسونمشون به بیمارستان خداروشکر نشکسته بود پاشون ولی روز به روز دردو کبودیه پاشون زیاد میشه بعد من تازه به مخم رسید که باید زنگ میزدم به کلانتری که بیادو بیمه شاملشون بشه که متاسفانه چند روز گذشته لذا از شما خواهشمندم همراهیم کنید که که مادرم و دختر داییم آیا بیمه شاملشون میشه؟ اگه میشه چجوری پیگیر بشن؟ چون درسته زنگ نزدم به کلانتری ولی تمام محله شاهد من که صحنه ساختگی نبوده

پاسخ ها :

یک وکیل

باید از شما شکایت کنند تا دادسرا رسیدگی کند و طبق گواهی پزشکی قانونی و گرفتن ضمانت از شما پرونده به دادگاه ارسال شود