مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان ارجاع پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه

باسلام خانمم درخواست طلاق کرده است در شورای حل اختلاف وماسازش نکردیم.حال چه مدت زمانی طول میکشد پرونده به دادگاه ارسال شود تا دادگاه حاضر شویم؟

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

باسلام زمان واوقات تشکیل جلسات دادگاه با توجه به شلوغی وحجم پرونده شعبه مورد نظر هست ومدت ان قابل پیش بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد.
اگر طولانی شد می توانید حضورا موضوع را پیگیری کنید.