مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
احتراما در خصوص مورد پیش آمده برای بنده که اسفند ماه شخصی که بنده به عنوان مسافر سوار ماشین وی شدم بدون مقدمه خود را وکیل بازنشسته کانون وکلا معرفی کرد و با دادن شماره که اگر دوست آشنا و خودم مشکلی داشتم میتونه کمک کنه ،متاسفانه بنده ایشون رو به برادرم که از قبل پرونده و کارای دادگاهی داشت معرفی کردم و برادرم هم رو حساب اینکه آشنای من هستند ایشون اعتماد کرد و مبلغ پنج میلیون که گفته بودند برای شروع کار و اقدامات اداری و...پرداخت کرده بودند و از فرودین ماه گوشی ایشون خاموش شده و متاسفانه هیچ نشانی از این آقا ندارم ،اما برحسب تصادف در مسیری که بنده را سوار کرده بود خواهرم هم به عنوان مسافر سوار شده و ایشون خود را کارمند بانکی که میتونه وام بانکی جور کنه اینبار معرفی کرده بودند و خواهرم زمانی که شماره رو ایشون برای انجام و تماس کارای بانکی که میتونه انجام بده در گوشی خود ذخیره کرده بودند متوجه تشابه شماره با شماره ی این فرد کلاهبردار شده و بدون صحبتی پیاده شده
لطفا و خواهشا راهنمایی بفرمائید بنده برای شکایت از این فرد که ساکن کرج هستم به کجا و از چه طریقی پیگیری کنم
با احترام و سپاس از بذل توجه و عنایت شما بزرگواران

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
با عنایت به توضیحات شما ؛ موضوع می تواند جنبه کیفری و کلاهبرداری داشته و شکایت کیفری نمایید یا از طریق حقوقی مطالبه وجه شکایت کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به دادسرای محل وقوع جرم(محل کلاهبرداری از شما) شکایت تقدیم نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید ضمنا می توانید وکیل نیز بگیرید از جنبه حقوقی می‌توانید نیز اقدام کنید