مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات

زمین سنگلاخی بدون کشت و کار با پلاک ثبتی و حد و حدود مشخص ایا مستثنیات است ؟
متولی مستثنیات کدام ارگان دولتی می باشد ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله ممکن است

اگر اراضی قبل از سال 42 دارای آثار کشت و احیا و عمران باشد جز مستثنیات محسوب میشود

و شما باید با ‌توجه به مستندات و دلایل ، دادخواست مناسب به طرفیت اداره منابع طبیعی اقامه نمایید
و ...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
متولی مستثنیات اداره منابع طبیعی ست اگر ملک سابقه کشت و زرع قبل از سال 41 داشته باشد می تواند جز مستثنیات قرار گیرد و الا خیر ...