مشاوره حقوقی رایگان - یافتن پرونده سال 1368

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
از وکلای عزیز خواهشمندم مرا راهنمایی کنید تا چگونه پرونده رفع تصرف زمین کشاورزی که سال 68 یا 67 در دادگستری قوچان در جریان بوده را پیدا کنم.
در رابطه با همان زمین که سال 68 یا 67 رفع تصرف و خوانده را محکوم کرده‌ام در حال حاظر دعوی ابطال سند رسمی مطرح شده است و بنا به تحقیقات بنده شماره آن پرونده و رای صادره بسیار حائز اهمیت است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به دادگستری مراجعه نمایید و در بایگانی موجود است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به دادگاه مربوطه مراجعه کنید